Két jó formában lévő csapat találkozott a női labdarúgó NB-II-ben. A négy meccsből négyet nyerő Monor a három győzelemmel és egy döntetlennel álló Nyíregyháza Spartacust fogadta. A mieinknél Kelemen Anett egész héten betegséggel küzdött, így Bodnár Bianka játszott a helyén belső védőként. A kezdés után helyzetekig igen, gólig nem jutottak el a csapatok, majd az első félidő derekán Urai Bianka megszerezte a vezetést a Szparinak, majd Fekete Gabriella megduplázta az előnyt. A folytatásban is a mieink voltak hatékonyabbak, Urai Bianka másodszor is eredményes volt, majd szépítettek a hazaiak. Szerencsére sokáig nem kellett izgulni, mert Kocsis Zsuzsanna ismét háromra növelte az előnyt, majd a Monor is gólt szerzett. A hajrában Tóth Cintia állította be a 2-5-ös végeredményt, a veretlenek csatáját a Nyíregyháza Spartacus nyerte! 

Monor - Nyíregyháza Spartacus 2-5 (0-3)

Nyíregyháza: Bódig - Szanyi, Kocsis, Bodnár, Paranai - Balogh, Pócsik - Fekete (Czvik Zs.), Tóth (Malachovszky), Urai - Kovács A. (Kárpátfalvi)

Makay Robin vezetőedző: - Mindkét félidőt álmosan kezdtük, de uraltuk a találkozót és helyenként jó játékkal sikerült az eddig hibátlan Monor otthonában nyerni. Gratulálunk a lányoknak, most szünet jön a bajnokságban, de dolgozunk tovább. További sok sikert kívánok a Monornak! 

Vissza