Először győzött az idei bajnokságban hazai pályán a Szpari. A csapat sokat tett a sikerért, és megérdemelten nyert. 

- Sok helyzetet alakítottunk ki, és bár izgalmas volt a vége, jogosan nyertük meg a találkozót. Lassan két éve vagyok Nyíregyházán, és egy dolog mindig jellemző volt a csapatra: a végsőkig küzdünk. Így volt ez most is, az utolsó pillanatig azért harcoltunk, hogy még egy gólt szerezzünk. Ismét csak nagyon hálás vagyok a közönségnek, mert végig buzdítottak bennünket, és bíztak bennünk. Köszönjük - mondta Mátyus János vezetőedző a lefújás után. 

A gólszerző Harsányi Zoltán nevét sokáig skandálták a szurkolók. A támadó közel állt a duplázáshoz, de a kapufa megmentette a Siófokot. 

- Nagyszerű közönség előtt jó meccset játszottunk, és fontos győzelmet arattunk. Ez a folytatásra is nagy lökést adhat - mondta a támadó. 

Perger Bence volt az egyik fiatal ezúttal a csapatban. A kapus megóvta hálóját a kapott góltól. 

- Amikor az ellenfél azt látja, hogy egy fiatal kapus van a háló előtt, akkor talán egy kicsit lebecsüli. Örülök, hogy sikerült minden lövésüket hárítani, és győztünk - nyilatkozta Perger Bence. 

A keret hétfőn délután edzésen találkozik, ahol Máté Péter és Heffler Norbert is részt vesz, mindketten sérüléssel bajlódtak, de már tréningezhetnek. 

 

Vissza