Emlékezetes, és egyben szomorú nap volt 2015.május 29. A Nyíregyháza Spartacus Pécsre látogatott, és korábban eldőlt, hogy bár a pályán mindkét együttes kiharcolta az NB-I-ben maradást, mégis búcsúzniuk kell, kizárás miatt. Sokáig az is kérdéses volt, a pályára lépő játékosok egyáltalán labdába rúgnak-e, végül 2-1-re a PMFC nyerte ezt a különös meccset, majd a pécsi futvallt jelképesen eltemették a stadionban. Öt év kellett ahhoz, hogy az NB-II-be visszajussanak, és a rajtjuk nagyon jól sikerült, 4-0-ra verték hazai környezetben a Dorogot. Szerdán a Városi Stadionba látogatnak, és mivel a mieink is győztek az első meccsen, így két jól kezdő gárda találkozik. Ez lesz a 20. összecsapás a csapatok között, 9 pécsi, 6 nyíregyházi siker mellett négyszer döntetlennel zártak az együttesek. A PMFC a nyári szünetben több rutinos játékossal erősítette meg keretét. 

Érkezők: Bartha László (Paksi FC), Óvári Zsolt (Diósgyőri VTK), Preklet Csaba (Tiszakécske), Króner Martin (Budafok), Batizi-Pócsi Balázs (Tiszakécske), Vukman Donát (MTK Budapest)

Távozók: Egyed Balázs (Sajóbábony), De Oliveira Ayrton (brazil, Kelen SC), Rabil Godzsajev-Telmán (ukrán-magyar, Kaposvár), Koller Krisztián (visszavonult), Kovács Benedek (RKSK), Szabó Dominik (Kozármisleny)

A Nyíregyháza Spartacus - PMFC összecsapás szerdán 19 órakor kezdődik a Városi Stadionban. 

Vissza