A hétvégén újabb bajnoki fordulót rendeznek, a Nyíregyháza Spartacus pedig Pécsre utazik. Ez lesz a két együttes 22. találkozója, az élvonalban 15, a másodosztályban 6 mérkőzésen csaptak össze a gárdák.

Győzelmek tekintetében 9-7-re a pécsiek vezetnek, az NB-II-ben viszont a Szpari mérlege jobb, háromszor is a Nyíregyháza nyert, szemben két PMFC sikerrel. A hazaiak nem kezdték jól a bajnokságot, de legutóbbi  három találkozójukon győztek, így a 8. helyen állnak a tabellán, 18 ponttal. Tegnap a Magyar Kupában is érintettek voltak, ám 2-0-ra kikaptak a Csákvár vendégeként, így nem jutottak a 16 közé. 

A PMFC - Nyíregyháza Spartacus mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik. Jegyvásárlásra közvetlenül a mérkőzés előtt a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai, valamint a 7-es vendégpénztárban is nyílik lehetőség. A belépőjegy ára egységesen 1000 Forint.  A mérkőzés napján – 2021. október 31-én, vasárnap – a helyszínen 15:00-kor nyílnak a jegypénztárak. Kapunyitás a hazai és a vendégszurkolók részére szintén 15:00-től lesz. A nyíregyházi szurkolók a Szigeti út felőli 7-es kapun keresztül léphetnek be a vendégszektorba. A vasárnapi bajnoki mérkőzésen – a hazai és vendégszektorokban egyaránt – büfék üzemelnek. 

Vissza