Utolsó bajnoki mérkőzését Székesfehérváron játszotta a Szpari U15-ös csapata. A hosszú utazás most szerencsére nem látszott annyira a csapaton, ellenfelünk néhány percig tartó mezőnyfölénye hamar kiegyenlítődött. Sőt, a félidő második felében már inkább Szpari lehetőségek adódtak. Mégis a semmiből, nagyon váratlanul vezetést szereztek a hazaiak, egy szép akció végén. A második félidő is hasonló volt. A Szparinak több lehetősége adódott a gólszerzésre mint a Vidinek, mégis a hazai csapat talált be. A Nyíregyháza Spartacus U15-ös gárdája végül a nyolcadik helyen végzett az I. osztályban. 

MOL VIDI-Nyíregyháza Spartacus U15 2-0 (1-0)

Nyíregyháza Spartacus: Áll M. – Korodi K., Szabó T., Enyedi P., Smied B. – Ferencz B. (Blahuth I.), Áncsán M., Major M. – Kardos K. (Sógor Cs.), Tóth Cs. (Panyi A.), Heidrich M. (Bagoly A.)
Edzők: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Balogh Zoltán vezetőedző: - Csapatvédekezésünk ezen a mérkőzésen is rendben volt, bár az első félidőben kapott gólnál a visszafutó középpályásaink lemaradtak. Labdabirtoklásunk során megfontoltan építkeztünk, általában a széleken sikerült többször is az ellenfél védelme mögé kerülnünk, és eljutottunk a beadásokig. A befejezéseknél viszont csődöt mondott a támadósor, bátortalanok, határozatlanok voltunk.
Csapatom nem érdemelt vereséget, de a helyzetek kihasználásában komoly előrelépésre lesz szükség.

Vissza