- Túl vagyunk három fordulón. Egy döntetlen, egy győzelem, egy vereség a mérleg.Hogy láttad a találkozókat?

- Monoron egy döntetlennel kezdtünk, ami nagyon fontos volt. Újonc csapatként meghatározta a hangulatot, hogy a tavalyi bronzérmes otthonában pontot szereztünk. Majd jött egy házi rangadó a Nyírség ellen, melyet megnyertünk. Ez egy különleges meccs volt a játékosok számára, és győztesen kerültünk ki. Sajnos az Airnergy ellen vereséget szenvedtünk legutóbb. Nagyon bosszantó találkozó volt, most is azt mondom, hogy simán nyerhettünk volna. 

- Azt szokták mondani a szakemberek a vereségből is lehet tanulni.

- Ez pontosan így van, és a játékosoknak is meg kell tapasztalniuk, hogy hiába játszanak jobban ellenfelüknél, ettől még kikaphatnak. Sok mérkőzés van még hátra a bajnokságból, nekünk minden találkozó sok tanulsággal szolgál. 

- Mennyire vagy elégedett a játékosokkal?

- Maximálisan. Amatőr csapat vagyunk, azaz mindenki munka és iskola mellett jár edzésekre, de egy szavam nem lehet, mindenki itt van. A vezetés is minden feltételt megteremt a munkához, így folyamatosan fejlődünk. A héten nincs bajnoki mérkőzésünk, így az edzések mellé egy személyiségfejlesztő tréninget is beiktatunk, mert a pszichés felkészülést is fontosnak tartjuk. 

A csapat a bajnokság mellett a Magyar Kupában is érintett. Sokat nem kell utazniuk a hölgyeknek, mivel a Nyírség NSC-t kapta ellenfélnek a Szpari. A találkozót október 14-én rendezik.  

Vissza