Jól kezdődött a mérkőzés a Spartacus számára, hiszen már a 3. percben egy szöglet után Szabó Tibor talált a kapuba.  Egy pontrúgás után megvolt a lehetőség, hogy növelje előnyét a Szpari, de nem sikerült kihasználni a helyzetet. Az MTK viszont egy védelmi megingást kihasználva a 22. percben egyenlített, így 1-1 volt az állás a szünetben. A második félidőben a hazaiak akaratosabban, dinamikusabban játszottak, és egy távoli lövéssel az 57. percben megszerezték a vezetést és ezzel együtt a három pontot.

MTK - Nyíregyháza Spartacus-BJLA U15 2-1 (1-1)

Nyíregyháza: Tóth D. – Kardos (Tácej), Gincsai, Enyedi, Smied (Blahuth) – Szabó, Nagy (Sógor), Major – Bagoly (Panyi), Ferencz, Heidrich (Balogh).

Edző: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Gólszerző: Szabó Tibor

Balogh Zoltán vezetőedző: - Már a mérkőzés elején sikerült gólt szereznünk, amely után fegyelmezetten, jól játszottunk. A hazaiak az egyenlítő gól után mezőnyfölénybe kerültek, de komolyabb veszélyt nem jelentettek a kapunkra. A második játékrészben védekezésben sok hibát vétettünk és támadásainkban sem volt átütőerő. Második félidei teljesítménye alapján megérdemelten nyert az MTK.  

Vissza