Szerdán már újabb fordulót rendeznek a labdarúgó Merkantil Bank Ligában, a Nyíregyháza Spartacus pedig az ország másik végébe, Győrbe utazik. Ráadásul egy jó formában lévő együtteshez, az ETO ugyanis jelenleg vezeti a bajnokságot. Idén ősszel eddig nyolc meccsükből mindössze egyet veszítettek el, ötször nyertek, kétszer pedig döntetlen lett a végeredmény. Vasárnap győztek Szolnokon, előtte megverték a Vasast, a Kazincbarcikával és a Szegeddel viszont nem bírtak, döntetlen született. Boér Gábor csapatából Gengeliczki Gergőt ismerhetik a Szpari szurkolók is, tagja volt a 2014-es bajnokcsapatnak. 

A szerdai a 31. mérkőzés lesz a két gárda között, ebből 26 alkalommal az élvonalban találkoztak a felek, és a mérleg a győrieknek kedvez, 11 meccset nyertek, míg a Szpari 7-et. A másodosztályban 3/1 az arány az ETO javára, az az egy nyírségi siker viszont idén márciusban született, Hornyák Marcell góljával a Spartacus győzött 1-0-ra. 

A két szurkolótábor nagyon jó viszonyban van. A szerdai meccsre a vendégszektorba 1500 Ft-ba kerül a belépő, a mérkőzés 19 órakor kezdődik.  

Vissza