15 meccs, 13 győzelem és mindössze két vereség. 99 rúgott és 15 kapott gól. A listavezető Szent Mihály lesz a Nyíregyháza Spartacus női együttesének ellenfele a hétvégén. A szegediek 9-0-ra győzték le a legutóbbi fordulóban a Nyírség NSC-t, azaz őszhöz képest semmit nem gyengültek. 

- Ősszel 3-0-ra kaptunk ki tőlük idegenben, pedig jól futballoztunk. Remélem most is hasonló játékkal rukkolunk ki, csak kedvezőbb eredménnyel! Sajnos Boros Edinára már biztosan nem számíthatok a szezonban, az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy elszakadt a térdszalagja, így műtétre van szükség. Nagy Vivien is a rehabilitációját végzi, így ő is hiányozni fog - mondta Makay Robin vezetőedző. 

A csapat kedden a stadion teniszcsarnokában erőnléti edzésen vesz részt, szerdán és pénteken pedig az NYVSC pályán tréningezik. Itt rendezik szombaton 14 órától a Szent Mihály elleni mérkőzést is. A találkozó után este színházba mehetnek a lányok. A Móricz Zsigmond Színház és a Nyíregyháza Spartacus közötti együttműködésnek köszönhetően a Don Carlos című darabot nézhetik meg a keret tagjai. 

Vissza