Kesztyűs Barna számára jól sikerült 2017. ősze. A szezon végére beverekedte magát a kezdőbe, gólokat szerzett. A Békéscsaba elleni találatát a szurkolók az ősz legszebb góljának választották.

-Örülök, hogy a szurkolóknak tetszett a gólom, és összességében jónak ítélem a félévet, bár a csapat szempontjából a helyezés nem olyan mint amit elképzeltünk. De nagy volt a mozgás a nyári szünetben, kellett idő amíg minden a helyére került, és a szezon végén már olyan teljesítményt nyújtottunk, ami elvárható. A többiek nevében is mondhatom, hogy már várjuk a bajnokság folytatását, szeretnénk a negyedik helyről előrébb lépni – mondta Kesztyűs Barna.

A játékos jó formában játszott az ősz végén, ezért adott a kérdés: jól jött-e a szünet?

- Persze kellett a pihenés, de felemás érzések vannak bennem, mert valóban jól ment a játék. Négy hét labda nélkül pedig nagyon hosszú idő, már várom a felkészülés kezdetét, és bízom abban, hogy a folytatásban jók leszünk – mondta a Szpari játékosa.

Tavasszal már nem csak a Szpariért küzdhet majd a fiatal labdarúgó.

- A párommal gyereket várunk, számunkra ezért a mostani Karácsony különleges volt. Ez a legnagyobb ajándék! Márciusban születhet meg a kis Léna, és érkezése számomra óriási plusz energiát ad. Mostantól végképp fel kell nőnöm, érte is felelősséggel tartozom, és nagyon motivál, hogy apa leszek – mondta Kesztyűs Barna. 

Vissza