44. alkalommal találkozik egymással vasárnap a Nyíregyháza Spartacus és a Kazincbarcika.

Ősszel izgalmas mérkőzést vívott a két gárda, és 2-2 lett a végeredmény. Az volt a 13. döntetlen a két együttes meccsei során, előtte 18 alkalommal a Szpari győzött, 12 esetben a KBSC. A borsodiak jelenleg a 15. helyen állnak a tabellán, 27 pontot gyűjtöttek. A legutóbbi forduló számukra sem sikerült jól, 2-0-ra kikaptak a Vasastól hazai környezetben. Dzurják József csapata több helyen változott a téli szünetben.

Érkezők: Gábor Lukács (szabadon igazolható, legutóbb Ózd), Hegedűs Márk (szabadon igazolható, legutóbb Bp, Honvéd), Alan Kovác (szlovák, Nyíregyháza), Leonardo Mitruscsak (román, CSM Sighet Marmatiei – Románia), Németh Tamás (szlovákiai, FC STK 1914 Samorin – Szlovákia)

Távozók: Ádám Ferenc (Putnok – kölcsönbe), Kercsó Bence (Putnok), Lakatos Miklós (Putnok – kölcsönbe), Lukács Raymond (romániai, Békéscsaba), Vajda Roland (Putnok), Virág Ákos (?)

A borsodi klub jelezte, hogy várhatóan szép számban érkeznek a találkozóra vendég szurkolók is. A mérkőzés vasárnap 14.30-kor kezdődik. 

Vissza