U17 II. o. 2017.10.14. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Békéscsaba

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Békéscsaba csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen megrendezésre kerülő mérkőzésen, a II. osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában. Az elmúlt három mérkőzésén győzelem nélkül maradó hazai csapat a játékban való fejlődés mellett győzelmeinek számát is szeretné növeli. Szurkoljunk nekik!

 

U16 II. o. 2017.10.14. 14:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Békéscsaba

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Békéscsaba csapatát fogadja a II. osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában megrendezésre kerülő mérkőzésen az Örökösföldi Sporttelepen. A hazai csapatnál bíznak abban, hogy a múlt heti vereség nem törte meg túlságosan a lendületet, és a játékban történő előrelépés mellett a győzelmi ösvényre való visszatérés reményében lépnek pályára. Bízzunk benne, hogy ez sikerül!

 

U15 I. o. 2017.10.14.: Pécs – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia a Pécs csapatánál vendégeskedik, az I. osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában. Az elmúlt öt mérkőzésen rúgott nélkül maradt nyíregyházi csapat célja a támadójátékban, helyzetkihasználásban való előrelépés. Egy idegenben elért siker az önbizalmat is helyreállítaná. Szurkoljunk ezért!

 

U14 I. o. 2017.10.14.: Pécs – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Pécs csapatánál vendégszerepel, az I. osztályú bajnokság nyolcadik fordulójában. Az elmúlt hetek eredményei és játékai megmutatták, hogy Balogh Zoltán csapata ebben a bajnokságban is megállja a helyét. A nyíregyháziak célja újra bizonyítani. Szurkolunk!

U13 I. o. 2017.10.15.: Mezőkövesd – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U13-as csapata idegenben lép pályára az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának hatodik fordulójában. Az elmúlt hetek kényszerű szabadnapjai miatt alighanem nagy lendülettel, és kedvvel fog játszani a Nyíregyháza. Ismerve a csapat erejét, ez a lendület és kedv felszabadult, eredményes játékot eredményezhet. Hajrá Bozsik!

 

U12 I. o. 2017.10.15.: Mezőkövesd – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U12-es csapata az újonnan létrehozott I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának hatodik fordulójában Mezőkövesden lép pályára. A múlt heti eredményes játék megismétlésére törekszik a Nyíregyháza. Szurkoljunk a sikeres folytatás érdekében a Bozsiknak!

Vissza