Két, az ősszel jó formában lévő együttes találkozott a Városi Stadionban. A Szpari kezdett jobban, és Kárpátfalvi Virág vezetést szerzett, a Hatvan azonban egyenlített, ám a szünetre mégis a mieink mehettek előnnyel, mert Kárpátfalvi Virág újra eredményes volt, 2-1. 

Fordulás után növelte előnyét a Szpari, Urai Bianka egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után 30 méterről lőtte ki a felső sarkot, 3-1. Úgy tűnt, a hátralévő időben nyugodtan játszhatnak a mieink, de húsz perccel a vége előtt váratlanul szépített a Hatvan, így izgalmas lett a hajrá. Főként, hogy Németh Kamilla megkapta második sárgáját, így emberhátrányba is kerültek a mieink. A csapatot ez sem zavarta meg, és újabb gólt lőtt, Nagy Panna indult meg a jobb oldalon, majd higgadtan a kapuba helyezett, bebiztosítva ezzel a győzelmet. 

Nyíregyháza Spartacus női - Hatvan 4-2 (2-1)

Nyíregyháza: Molnár - Tóth C., Bodnár, Barta, Paranai, Németh, Urai, Kovács (Hrinkó), Kárpátfalvi (Bukta), Nagy P., Fekete (Pekk P.)

gól: Kárpátfalvi(2), Urai, Nagy P.

Benkő Balázs vezetőedző: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan megszereztük a vezetést, és tudtuk a saját játékunkat játszani. A Hatvan főként védekezett, és próbált kontrázni, egy ilyen ellentámadás végén pedig egyenlített. Szerkezetet váltottunk, aminek még az első játékrészben meg lett az eredménye, fordulás után pedig mind fizikálisan, mind mentálisan felőröltük ellenfelünket, és emberhátrányban is gólt tudtunk szerezni. Ez egy felsőházi rangadó volt, óriási értéke van a három pontnak, gratulálok a lányoknak! 

Vissza