Vasárnap 2-0-ra győzött az Ajka ellen a Nyíregyháza Spartacus, és maradt a tabella élén. Sokáig azonban nem lehet ünnepelni, szerdán már újabb forduló következik, ráadásul egy igazi rangadó Miskolcon, a DVTK ellen. 

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

"A beléptető rendszer alkalmazása, a koronavírus elleni védettséget igazoló okmány (továbbiakban védettségi igazolvány) ellenőrzése, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig.

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a védettségi igazolványok ellenőrzésére, valamint a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására.

A 18 év alatti személyek csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók felügyelete alatt látogathatják a mérkőzéseket. A koronavírus elleni védettség igazolása során az érintett a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felhívható. A koronavírus elleni védettség igazolására a jelenlegi szabályozás értelmében kizárólag a 60/2021. Korm. rendeletben meghatározott védettségi igazolvány fogadható el. Így az első és második oltásról kapott papír alapú igazolás nem fogadható el. 

A stadion kapuit szerdán 16.30-tól nyitják meg szurkolók számára.

A közúton érkező Nyíregyháza szurkolók figyelmébe:

Kérjük a nyíregyházi szurkolókat, hogy a tokaji Tisza-híd felújítási, illetve a 37-es számú főút Szerencs és Gesztely közötti útépítési munkálatai miatt Miskolcot lehetőség szerint autópályán vagy Tiszavasvári keresztül a 35-ös, valamint a 3-as számú főúton közelítsék meg.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre történő érkezésének megkönnyítése érdekében az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtóját követően a Skoda autószalon előtti útszakaszon a rendőrség gyűjtőpontot állít fel, ahonnan 16.00 órától lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A gyülekezési pont a 3-as számú főúton Mályi felől érkezők számára is megközelíthető. Az Auchan Miskolc Dél bevásárlóközpont felé jobbra lekanyarodva a felüljárót követő körforgalomnál az M30-as autópálya felé kell tovább menni és a Déli Ipari Parknál lévő körforgalomnál visszafordulva érhető el a gyülekezési pont.

A Nyíregyháza Spartacus FC szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre. Kérjük a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudjuk részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.

Kérjük a sporteseményre jegyet váltó drukkereket, hogy a belépőn szereplő adataikat ellenőrizzék, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség a fiktív adatok kiszűrése céljából a jegyeket ellenőrizni fogja. 

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák."

Vissza