Egyik csapatnak sem sikerült túl jól a hétközi forduló. A Dorog hazai környezetben játszott 0-0-ás döntetlent a Siófok ellen ( Simon büntetőt hibázott), míg a Szpari a már-már mumusnak számító Kozármislenytől kapott ki, ebben a szezonban a kupameccsel együtt harmadszor. Így mindkét gárda javítani szeretne vasárnap. 

A legutóbbi fordulóban kikapott a Nyíregyháza, ezért otthon hazai közönség előtt biztos, hogy csak a győzelem elfogadható számukra. Tudjuk, hogy erős játékoskeretük van, de nem ijedünk meg, nem fogunk feltartott kézzel kimenni a pályára. A nyerési kényszer rajtuk van és ezt szeretnénk meglovagolni. Sajnos nálunk Bor Dávid és Tóth Martin a sárga lapok miatt az eltiltásukat töltik illetve Medgyes Zoli és Tomas Lénárt kisebb sérülésekkel küszködik, nem lesz könnyű őket pótolni - nyilatkozta csapata honlapján a Dorog vezetőedzője, Németh Szabolcs. 

A Szpari a hétvégén szeretné megszerezni a Kozármislenyben hagyott pontokat. Véber György vezetőedző a védekezéssel elégedett volt a csütörtöki meccsen, támadásban viszont gyengéd teljesített a csapat, így azon a posztokon elképzelhető változás a Dorog elleni kezdőben. A vendégek veszélyesen kontráznak, így erre különösen figyelniük kell a nyíregyházi játékosoknak. 

Vissza