11 meccs, 9 győzelem, 2 döntetlen. Ez a mérlege a Nyíregyháza Spartacusnak a Budafok ellen. Ősszel Nagy József és Rezes László találataival 2-0-ra nyert a Szpari a Városi Stadionban. 

https://www.youtube.com/watch?v=QYfO_OaX0dc&t=8s 

A vasárnapi ellenfél négy ponttal szerzett eddig kevesebbet a Nyíregyházánál, és a 13. helyen áll. Pölöskey Pétert a Spartacus szurkolók is jól ismerhetik, mivel játszott a csapatban, és a Budafok nincs rossz formában. Legutóbbi két meccsüket megnyerték, előbb a Békéscsabát győzték le 2-1-re, vasárnap pedig a Mosonmagyaróvár vendégeként diadalmaskodtak. A télen több helyen változott a keretük. 

Érkezők: Csiszer Balázs (román-magyar, FK Csíkszereda – Románia, legutóbb kölcsönben Kaposvár), Farkas Bálint (Budafok U19), Harsányi Dániel (Budafok U19), Kulcsár Kornél (ZTE FC, szabadon igazolhatóként), Kovács Zoltán (ZTE FC – kölcsönbe, legutóbb Vasas, kölcsönben), Mervó Bence (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként)

Távozók: Boros Gábor (DVTK – kölcsönből vissza), Lakatos Csaba (Vasas), Nagy Dávid (szabadon igazolható), Szabó Balázs (Paks, szabadon igazolhatóként)

A Budafok-Nyíregyháza Spartacus mérkőzésre 150 vendég belépő vásárolható, egységesen  800 Ft-ért. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik. 

Vissza