U19 II. osztály 2018.05.26. 13:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Kecskemét

Az U19-es II. osztályú bajnokság huszonkilencedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Kecskemét csapatát fogadja a Városi Stadionban. A második hely bebiztosítása érdekében hazai pályán nem hibázhat a Nyíregyháza. Szurkoljunk, hogy ez így történjen, zúgjon a Hajrá Szpari!

 

U17 II. o. 2018.05.26.: UTE – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata az UTE csapatánál vendégeskedik a II. osztályú bajnokság huszonkilencedik fordulójában. A második helyezett otthonába bravúrnak számítana a pontszerzés, de a nyíregyházi fiatalok mindent elkövetnek ennek érdekében. Szurkoljunk nekik!

 

U16 II. o. 2018.05.26.: UTE – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata az UTE csapatánál vendégszerepel a II. osztályú bajnokság huszonkilencedik fordulójában. Az első helyezett otthonába látogat a második helyezett, igazi rangadó ígérkezik. Négy pontra van az első helyezettől a Szpari, de a 4. helyezett is csak két pont lemaradással követi a Nyíregyházát. Az egész éves remek teljesítményét szeretné megkoronázni egy éremmel a csapat, ezért idegenben is szeretne pontot szerezni. Szurkoljunk a nyíregyházi fiataloknak!

 

Vissza