A Hajdúszoboszló csapatát fogadta a Nyíregyháza Spartacus női együttese. Már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést a Szpari, tíz gólt lőttek 45 perc alatt a mieink. Boros Edina mesterhármast szerzett, Kárpátfalvi Virág és Tóth Cintia duplázott. Eredményes volt Kovács Anikó, Fekete Gabriella és Hrinkó Délia is.

A második félidőből csak 58 másodperc telt el, amikor Kárpátfalvi Virág megszerezte harmadik gólját. Sőt, pár perccel később Boros Edina és Kárpátfalvi Virág játszottak össze, utóbbi lőtt a kapuba, 12-0. A középkezdés után Hrinkó Délia azonnal duplázott, középről lőtt a kapuba, 13-0. Negyedóra sem kellett a 14. találathoz, ezúttal Kárpátfalvi Virág passza után Boros Edina volt eredményes, 14-0. A 62. percben Kovács Anikó ment el a bal oldalon, majd egy csel után a kapuba bombázott, 15-0. Egy perccel később Kárpátfalvi Virág csapott le egy labdára a 16-oson belül, és kihasználta helyzetét, 16-0. Kovács Anikó megérezte a gólszerzés ízét, a 68. percben kilőtte az alsó sarkot, 17-0. A 76. percben Szanyi Mária és Kárpátfalvi Virág érkezett egy beadásra, utóbbi ért oda hamarabb, és a léc alá lőtt, 18-0. Kilenc perccel a vége előtt Hrinkó Délia lőtt a rövid sarokba, 19-0. Bár a csapat mindent megtett a 20. találatért, ez nem jött össze. Ha a Szpari II délelőtti eredményét is hozzávesszük, a két gárda együttes vasárnapi mérlege: 36-0. Nem rossz! 

Nyíregyháza Spartacus  - Magyar Mélyépítő- HSE 19-0 (10-0)

Nyíregyháza: Bódig – Tóth, Pekk (Bukta 57.), Barta (Nagy T. 72.), Szanyi, Bodnár, Kovács, Hrinkó, Kárpátfalvi, Fekete (Popovics 72.), Boros (Czvik Zs. 57.)

Szilágyi Krisztián vezetőedző: - Kértem a lányokat, hogy koncentráltan játsszanak,amit megvalósítottak. Igyekeztem őket a szünetben is motiválni, bár nagy volt a különbség, és fordulás után is sok gólt lőttek. Gratulálok nekik!

Vissza