Alaposan javított eddig sem rossz gólkülönbségén a Nyíregyháza Spartacus-BJLA U17-es együttese Szekszárdon. Az 5. percben Jócsák szögletét Szabó B. fejelte a kapuba, majd öt perccel később Szabó B. fejese lecsorgott a védőkről Szabó M. közelről bepofozta a labdát a kapuba. A 21. percben Barta beadása után Jócsák lőtt gólt, majd Batta 20m -ről átlövésből vette be a szekszárdi kaput. A következő támadásnál Jócsák készített elő és Barta lőtt pontosan, a 34. percben pedig az előző gólszerző beadásából Tóth talált a kapuba, így a szünetben 6-0-ra vezetett a Szpari. A második félidőre is maradt hat gól, előbb Jócsák 20m-ről lőtt nagy gólt, majd a 60. percben a kapusról kipattanó labdát Szabó B. fejelte be. A 66. percben Hunyadi 20m-ről vette be a hazai kaput, majd ő passzol Jócsákhoz, aki megint pontosan célzott. A 80. percben Torkos átadása után ismét Jócsák volt eredményes, a 88. percben Torkos ezúttal Battát szolgálta ki, aki beállította a 12-0-ás végeredményt! 

Szekszárd U17 - Nyíregyháza Spartacus-BJLA U17 0-12 (0-6)

Nyíregyháza Spartacus összeállítása (zárójelben cserékkel):

Levrints (Nagy 60’) – Gönczör (Tőkés 60’), Herczku, Szabó M., Kelecsényi – Gyüre (Hunyadi 46’), Szabó B., Batta – Jócsák, Tóth (Torkos 46’), Barta

Edző: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerzők: Jócsák(4), Szabó B.(2), Batta(2), Barta, Tóth, Hunyadi, Szabó M.

Szatke Zoltán vezetőedző: - Nagy akarattal és lelkesedéssel játszottuk a mérkőzést. Minden egyes játékosunk dicséretet érdemel ezért a teljesítményért. Teljesen megérdemelten nyertük meg a találkozót.

 

Vissza