Nem unatkoztak azok, akik a Budai FC - Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es meccset választották. 14 (!) gólt láthattak, melyből 11-et a Szpari lőtt. Már az első percben vezetést szereztek a mieink, Torkos Máté beadása után Jócsák Dávid lőtt a kapuba. Gyorsan egyenlítettek ugyan a hazaiak, de ettől kezdve beindult a henger. Jócsák  Dávid 20 méterre a kaputól a saját maga által kiharcolt szabadrúgást csavarta be a sorfal fölött, majd Torkos Máté beadásából Tangel László lefordult és lőtt pontosan 16 méterről, 1-3.  A 22. percben Gyüre András kényszerítőzött Tangel Lászlóval, majd lőtt szép gólt 16-ról, majd Tangel László 20 méterről a sorfal felett csavart a kapuba egy szabadrúgást, 1-5. És még nem volt vége az első félidőnek, Szabó Bálint egyéni akció végén talált be, ezzel zárult a játékrész. Fordulás után sem vett vissza a Spartacus, Tangel László szerzett büntetőből gólt, és Tóth Ákos is eredményes volt. Szépített ugyan a Budai, de Tangel László egy lepattanó után negyedik találatát szerezte, majd Tóth Ákos tört be a bal oldalról és lőtt a rövid sarokba, 2-10.  A végére még jutott egy-egy gól, előbb Szabó Bálint két szép csellel tört be a tizenhatoson belülre, önzetlenül gurított az üresen álló Tangel Lászlóhoz, aki az üres kapuba passzolt, majd a házigazda is eredményes volt, így 3-11 lett a vége. 

Budai FC U17 - Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17   3-11 (1-6)

Nyíregyháza Spartacus: Levrints(Nagy 77’) – Gönczör, Herczku, Szabó M.,Mészáros(Kelecsényi 46’) – Gyüre( Majdanics 46’) Szabó B., Jócsák(Makó 84’)– Torkos(Batta 72’), Tóth, Tangel

Edző: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerzők: Tangel 5, Jócsák 2, Tóth 2, Szabó B., Gyüre

Szatke Zoltán vezetőedző: - Az ellenfél előre játéka veszélyes volt, többször is bonyodalmat okoztak a kapunk előtt, viszont hátul sebezhetőek voltak, amit könyörtelenül kihasználtunk. Szép gólokat lőttünk és teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot. 

Vissza