Pécsen lépett pályára a Szpari U17-es gárdája. Az első félidő helyzeteket igen, gólt azonban nem hozott. Fordulás után viszont a 71. percben középpályás labdaszerzésünk után Hunyadi Bence gyorsított rá az ellenfél védőfalára, majd kiugratta Tóth Ákost, aki higgadtan a kapust megelőzve a kapu jobb oldalába lőtt. A 85. percben egyenlítettek a hazaiak, így 1-1 lett a végeredmény. 

Pécs - Nyíregyháza Spartacus-BJLA U17  1-1 (0-0)

Nyíregyháza Spartacus: Levrints – Gönczör, Herczku, Szabó M., Mészáros – Gyüre, Szabó B.,(Torkos 82’) Jócsák (Majdanics 82’), Barta(Hunyadi 66’), Tóth, Tangel

Edző: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerzők: Tóth

Szatke Zoltán vezetőedző: - Az elején nekünk esett az ellenfél, nehezen tudtuk rendezni a sorokat, ebben az időben sokat kapkodtunk. Ahogy telt az idő fokozatosan vettük át az irányítást, szép támadásokat vezettünk, egy pár gólszerzési lehetőségünk is volt. Fordulás után a támadásainkban benne volt a gól, de passzhibák vagy rossz döntések miatt nem találtunk be. A vezető gólunk megszerzése is egy szép kombinatív támadás után történt, sajnos a mérkőzés vége előtt pár perccel egyenlített az ellenfél, megint egy figyelmetlenség után.

Vissza